duminică, 18 ianuarie 2015

12. Lady Dracula (Oglinda blestemata) - Partea 2 "Misterul Capitanului John Smith"

                     
 Lady Dracula (Oglinda blestemata) - Partea 2 "Misterul Capitanului John Smith"


3. EXT. ORAȘ - NOAPTE 1
 CAMERĂ filmează un colț de oraș (București), filmează străzile, reclamele, și apoi ușă unui bar din care se aud muzică și țipete.   Atmosferă este întunecată. Aceeast față de la petrecere, Bianca, îmbrăcată foarte sport arock, într-un tricou negru cu cranii și niște blugi rupți, încălțata în adidași și cu o șapca mare pe față, stă cu spatele la camaera, la ultima masă a unui bar obscure, unde se aude muzică rock underground. Fata are în față mai multe beri, și câteva păhăruțe unde au fost și mai sunt shot-uri de tequila, dar și o farfurie cu feliuțe de lămâie și sare. Cameră o încercuiește și se vedea cum față trage , unul după altul, două shot-uri de tequila. 
Fade OUT
 

  4. EXT. ORAȘ - ZI
 
 
 
 Bianca este o femeie frumoasă, înaltă de 1.60 - 170, brunetă, părul lung, negru. Îmbrăcată într-un deux pieces gri, cu pantofi cu toc mic. Puțin fardată, dar foarte frumusisca și sexy. Are niște ochi verzi superbi.
 
 Bianca și prietenă ei, Cristina (o blondă mignona) se plimbă prin Centrul Vechi al Bucureștiului. Amândouă au rămas să admire mai mult vitrină unui magazine cu antichități. CAMERĂ le urmărește din afară cum ele intră în magazine cu antichități.
 
 Se filmează din afara magazinului. Filmarea este un pic haotică, cameră surprinde agitația Centrului Vechi al Bucureștilor, care este că un mic Turn Babel, cu persoane de toate vârstele, etniile, toate starturile sociale, de la miliardari, la cerșetori, de la asiatici, țigani, negri și evident, români. Tot merg și vociferează. Cameră se întoarce la magazine, se filmează din afară, prin geam. Nu auzim ce spun cele două fețe. Bianca se apropie de o oglindă ce pare foarte veche și începe să negocieze prețul ei. Gesticulează frenetic, dar nu se aude spun, apoi vânzătorul cedează, se pare că a luat mai puțin decât trebuia pe obiectul respectiv, dar nu a putut rezistă farmecelor celor două femei. Cele două ies fericite din magazine râzând și cărând oglindă, împachetată în niște ziare vechi.
 
 
 
  5 . EXT. ORAȘ Coreea. Seară. În timpul războiului dintre cele două Coreei, prin anii '50.
 
 
 
 Pe ecran se aud zgomote de bombe și zgomot de avioane. Totul este în ALB ȘI NEGRU.
 
 Începe să curgă un text pe ecran:
 
  
“In timpul razboiului coreean, S.U.A. a luptat de partea Coreei de Sud. Capitanul John Smith care facea parte din divizia Aero s-a indragostit de o coreeanca, in timpul unei permisii, dupa ce a facut un raid. Se intoarce intr-un oras din Coreea de Sud unde aveau ei baze si intr-o permisie se duce intr-un bar. O intalneste pe coreeanca care acum era prostitiata, si se duc sa faca sex intr-o camera.”

6. BENZI DESENATE.
 INTERIOR BORDEL.
UN AMERICAN SI O COREEANCA.


Cei doi fac dragoste, dar in momentul in care barbatul are orgasm, se intampla ceva foarte straniu cu el. I se inrosesc ochii, incepe sa ii curga sange din nas, incepe sa ii crape pielea, si scena se termina cu coreeanca care urla.

VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu